Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κ.Λουράντος: Ο ΣΚΑΙ, η κυρία ... Μακρή και ο ... Βαγγέλης!

Σ..Σ.: αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του σταθμού μετά από σχετική επιστολή  του ΦΣΑ 

Σήμερα στις 11:30 κάποια κυρία, δηλώνοντας δημοσιογράφος με το όνομα Μακρή, από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ , επικοινώνησε με τα γραφεία του συλλόγου, για να διαμαρτυρηθεί εντόνως για τρία φαρμακεία (Ο. , Σ., Δ.) στο κέντρο των Αθηνών, τα οποία ενώ έπρεπε να εφημερεύουν εχθές στις 7 το απόγευμα ήταν κλειστά. 




Η υπάλληλος της γραμματείας του ΦΣΑ , ήλεγξε αμέσως τις εφημερίες και είδε ότι πράγματι τα φαρμακεία αυτά έπρεπε να ήταν ανοιχτά και την προέτρεψε να κάνει έγγραφη καταγγελία. Η κυρία Μακρή ή όπως αλλιώς ονομάζεται αρνήθηκε να κάνει έγγραφη καταγγελία και με εξαιρετικά επιθετικό ύφος, ρώτησε την υπάλληλο της γραμματείας περιπαικτικά , «εάν ο Λουράντος το ξέρει» και δηλώνοντας ότι τα φαρμακεία θα έπρεπε να μπούν και στα περίπτερα , έκλεισε απότομα το τηλέφωνο μη περιμένοντας απάντηση. 

Αμέσως μετά η υπάλληλος με πληροφόρησε για το συμβάν, και της είπα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα τρία αυτά φαρμακεία, ώστε να διαπιστώσει εάν ήταν πράγματι κλειστά ενώ έπρεπε να εφημερεύουν. 

Σε αυτό το σημείο, εκνευρισμένος από την όλη συμπεριφορά της «κ.Μακρή», σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να της απαντήσει κάποιος πώς το ΣΚΑΙ, υπέρμαχο της πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου θα ήταν ο τελευταίος σταθμός που θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για εφημερεύοντα φαρμακεία, αφού η απελευθέρωση του ωραρίου καταργεί ουσιαστικά τις εφημερίες. 

Η Γιώτα (υπάλληλος ΦΣΑ) επικοινώνησε με τα τρία φαρμακεία, τα οποία με αγανάκτηση δήλωσαν ότι όχι μόνο ήταν ανοιχτά, αλλά μπορούσαν με το "Ζ" της ταμειακής τους, να το επιβεβαιώσουν. 

Είπα στην Γιώτα να επικοινωνήσει με το ΣΚΑΙ , ώστε να βρει αν υπάρχει κάποια κυρία Μακρή και να την πληροφορήσει ότι τα φαρμακεία ήταν ανοιχτά και πώς αν επέμενε στην άποψή της, να κάνει έγγραφη καταγγελία , ώστε να μπορούμε και εμείς να της ανταποδώσουμε τα δέοντα. 

Η Γιώτα επικοινώνησε με το ΣΚΑΙ και ακολούθησε ο κάτωθι διάλογος : 

ΣΚΑΙ : - ΣΚΑΙ Παρακαλώ 

ΓΙΩΤΑ : - Καλημέρα σας, τηλεφωνώ από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής εκ μέρους του Προέδρου μας Λουράντου Κωνσταντίνου

ΣΚΑΙ: - Αααα (επιφώνημα και φωνές από μέσα... ) !! Τα χαιρετίσματα μας στον Πρόεδρο σας!!!!

ΓΙΩΤΑ: - Πριν από πέντε λεπτά επικοινώνησε μαζί μας κάποια κυρία Μακρή , η οποία ανάφερε ότι είναι δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, για να μας καταγγείλει κάποια φαρμακεία , θα μπορούσα να μιλήσω μαζί της παρακαλώ ; 

ΣΚΑΙ: - Βεβαίως ! Μάλιστα θα σας συνδέσω και αμέσως με την ίδια

ΓΙΩΤΑ: -Ευχαριστώ πολύ.

ΣΚΑΙ: - (..Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ…) Ναι παρακαλώ ;

ΓΙΩΤΑ: - Ποιος είναι στο τηλέφωνο παρακαλώ;

ΣΚΑΙ:- Ναι η κυρία Μακρή είμαι πείτε μου. (ακούγονται γέλια από πίσω, τουλάχιστον 4-5 ατόμων) 

ΓΙΩΤΑ:-Με κοροϊδεύετε κύριε; Τι ηλικία έχετε ακριβώς και το κάνετε αυτό;

ΣΚΑΙ: - Δε σας κοροϊδεύω . Εγώ είμαι η κυρία Μακρή, απλά είμαι λίγο κρυωμένη (εξακολουθούν τα γέλια)

ΓΙΩΤΑ:- Προφανώς και δεν είστε η κυρία Μακρή , αλλά δεν έχει σημασία αυτό , πείτε μου το μικρό όνομα της κυρίας Μακρή ;

ΣΚΑΙ:- Ναι βέβαια σημειώνεται ;; (με γυναικεία φωνή) 

ΓΙΩΤΑ : Ναι πείτε μου

ΣΚΑΙ:- ΒΑΓΓΕΛΗΣ !! (Με αντρική φωνή και ακολουθούν γέλια από πίσω τουλάχιστον 4-5 ατόμων)

Ακολούθως το ΣΚΑΙ έκλεισε το τηλέφωνο…..